Lifte og rullestilladser

Forside / Lifte og rullestilladser

Alulifte & aluhejse

På grund af vores all-round viden behov har vi fået nogle gode og moderne løsninger på problemer hvor almindelige sakselifte ikke kan løse opgaven. Det samme gælder for person- og materiale hejse

Vores lifte & alu lifte

I vores sortiment har vi sakselifte fra 6 – 22 m i arbejdshøjde samt har vi enkelte bomlifte  med arbejdshøjder på 12 – 43 m.

Vi har lagt vægt på, at vores lifte er driftsikre, samt simple at betjene da vores erfaring viser at “jo mere simpelt, jo bedre”.

Vores alu lifte har samme platformstørrelse som et rulle stillads smalt eller bredt. De kan stå i højden op til 12 m. ( De er godkendt til opbygning i 50 m med fastgørelser)

Alu liften, har den fordel at de kan skilles i meget små håndterlige dele og samles på ellers ufremkommelige steder, hvilket gør at man kan eftermontere i lukket nybyggeri.​

Vores alu hejse

I forbindelse med vores alu lift har vi fået udviklet denne som en lille personhejs, der kan stå på ellers ufremkommelige steder hvor der kræves en eller flere adgangsveje mht. til sikkerhed og flugtveje.

Vi har gjort os umage med, at finde de bedste og mest sikre løsninger i forhold til vores materiel og holder os konstant i kontakt med forskellige udenlandske og danske leverandører omkring dette materiel. Således kan vi også hjælpe din virksomhed med, at finde den rigtige løsning når det gælder alu lift eller hejs. 

Vores rullestilladser

Som alle andre, gør vi det selvfølgelig også i rullestilladser.

Vi har alle typer af rullestilladser i mærket Alu Lock samt diverse forskellige løsninger til skorstensstillads samt tag stillads på stiger.